Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

43-годишен пловдивчанин никога не се е разболявал от грип

43-годишният Васил Тосев от Пловдив твърди, че никога досега не се е разболявал от грип. Той следва свои здравословни правила, с които ефективно се предпазва от вирусите.
Васил вече 15-а година прилага своя рецепта за имунитет срещу грипа с коктейла Мадал Бал. Всяка сутрин, веднага след ставане, той прави промивка на носа си със солена вода, за да премахне бактериите към горните дихателни пътища.
„Сутрин като стана първото нещо е това изчистване на носа, изчистване на езика, изчистване на небцето, на зъбите и чак тогава започва моят ден с дихателни упражнения, физически упражнения. Една голяма чаша сутрин Мадал Бал с лимон и с лют пипер. Лютият пипер също избива. Ако има някакви инфекции, той ги убива”, категоричен е Васил.
Мъжът, който е йога инструктор, залага и на физическите упражнения. Казва, че няма шанс грипът да ни хване, ако всеки ден отделяме поне час за спорт. И той като лекарите препоръчва да избягваме контактите с болни.
„Поне веднъж седмично, един ден да не се яде, т.е. това е разтоварващ ден с коктейла Мадал Бал. Този ден да се пият много вода и течности. Препоръчвам повечко чайове, повечко изчиствания и продължаваме с коктейла, чайове, коктейл, вода, чайове, коктейл, вода, изчистване и така докато не мине. Но гарантирано минава. Тук на моите ученици, на много хора, на които им казвам това нещо, грипът ги държи не повече от един ден”, допълва той.
За да се предпазим от грипа, инструкторът ни съветва да спазваме хранителна диета,в която задължително е включена мед, прополис, плодове и истинско натурално розово масло.
„За предпочитане е първо да ядем по-малко, много малко. Да ядем основно сурови храни и да наблягаме на такива храни, които са тук от България - ябълки, моркови, червено цвекло, пресни неща. Да не наблягаме на мръвките - на пържолите с червеното вино през зимата, както повечето хора така правят”, казва Васил Тосев.
Според него наднорменото тегло винаги е предпоставка за болести. Затова и той самият е отслабнал драстично. От 105 килограма, сега тежи 57. И категорично отрича лекарствата и традиционната медицина в борбата с грипа.

Повече за Мадал Бал научете - ТУК

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694