Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Антицелулитен масажен крем FIGURA

Целулитът е един от най-често срещаните проблеми сред представителките на нежния пол. Той се образува от натрупване на мастни депа под кожата, като на засегнатите участъци тя е грапава и неравномерно покрита с хлътнали участъци. За образуването му допринасят лошото кръвообръщение, задържанрто на течности, нездравословното хранене, липсата на физическа активност, тютюнопушенето и др. Твърде много причини могат да са източник за възникването на целулит, поради което „портокаловата кожа” не бива да се третира еднозначно. За отстраняването на този проблем трябва да се подхожда по комплексен начин: подходящ хранителен режим, физическа активност, антицелулитни масажи, специализирани терапии и др.

Масажен крем Figura против целулит намалява мастните натрупвания, редуцира целулита и подпомага ремоделирането на фигурата. Действието му е концентрирано върху проблемните зони, като основната му цел е да активира локалният метаболизъм и микроциркулация.

Активни съставки: натурален екстракт от плодовете на екзотичното дърво Brazilian Peppertree (Schinus terebinthifolius, Anacardiaceae), карите масло, витамини А и Е, лавандулов конкрет и Био лавандулово масло. Благодарение на изключителните си свойства маслото от карите е високо ценено в козметичната индустрия. Със своето регенериращо, хидратиращо, защитно и забавящо процесите на стареене действие маслото от карите е истински еликсир на младостта и красотата.

Маслото съдържа равни части ненаситени и полиненаситени мастни киселини. Естествено богато е на витамини A, E и F, микроелементи, каротен, алантоин и други активни вещества, които обуславят изключителните му качества. Действа благоприятно върху клетъчното обновяване, подхранване и овлажняване. Има добри пенетриращи свойства, като по този начин подпомага проникването на активните съставки в кожата. Участва в изграждането на антицелулитни комплекси поради качествата си да съдейства за елиминирането на излишъка масти, ограничава образуването на стрии, участва в корекцията на метаболитните процеси, тонизира и регенерира кожата. Главната роля на вит. Е е защитата на клетките от свободни радикали породени от метаболизма или от вредното влияние на околната среда. Бързо се абсорбира от кожата и действа овлажняващо, предпазва от преждевременно стареене и има противовъзпалителни свойства.
Вит. А стимулира растежа на клетките, нормализира деленето им и повишава ензимната активност. Използва се за забавяне процесите на стареене и подобряване вида на уморена и увредена кожа. Екзотичното дърво Brazilian Peppertree (Schinus terebinthifolius, Anacardiaceae) произхожда от Бразилия е култивирано на о-в Реюнион. Ароматните му розови плодове са известни като „Розовото злато на Реюнион” и се използват като подправка. Натуралният екстракт от плодовете на дървото Brazilian Peppertree притежава активно липолитично действие. Намалява подреждането на мастните капки и натрупването им в организма като мастни депа, намалява защитният им механизъм и ги прави по- податливи на разграждане. Стимулира микроциркулацията на кръвта, което значително подобрява обменните процеси.
Козметичното действие на продукта се допълва от съдържащите се в състава лавандулов конкрет и Био лавандулово масло, които имат успокояващо, балансиращо и антисептично действие. Подобряват общия мускулен тонус и намаляват умората и стреса. Комбинираното действие на енергичен масаж и висококачествени активни съставки допринасят за положителни резултати в борбата с „портокаловата кожа”. Подобрява кръвообръщението, дренира тъканите и клетките и ефективно редуцира мастните депа.

Масажният крем Figura има активно липолитично действие. Предпазва от разрастване на натрупаните в организма мастни депа, намалява защитният им механизъм и ги прави по- податливи на разграждане.
Стимулира микроциркулацията на кръвта, което значително подобрява обменните процеси. Оказва стимулиращо действие на кожните клетки, активира процесите на регенерация.
Препоръчва се употребата на масажен крем Figura да се съчетава с 15-20 минутен интензивен масаж. Продукта се прилага самостоятелно или като част от антицелулитна терапия.

Начин на употреба: Нанесете крема на третирания участък и масажирайте енергично и продължително. След масажа третирания участък се попива с кърпа.

Купи Антицелулитен масажен крем FIGURA

 

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694