Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Българка свали 20 кг и спечели медал от Автентичния маратон в Гърция

Случилото се с мен приближава границите на нереалното. До преди осем месеца аз носех със себе си около 20 кг в повече и куп черни мисли, а днес – сила на духа и физическо здраве. С тези думи започва благодарственото писмо, което изпраща към медиите, инж. Анета Попска. Чрез него българката, която от 14 години живее в Аргос, Гърция, иска да благодари на човека, спасил я от наднормено тегло и депресия, човекът, който я вдъхновява към себенадминаване и благодарение на когото тя за първи път в живота си пробягва 2 маратона.
Днес държа в ръце вече втория си медал за успешно финиширане на маратонската дължина от 42.2 км, този път на Автентичния Маратон в Атина, който се определя като маратона с най-голяма трудност на трасето, гордее се Анета. А само преди месеци 45-годишната жена е стресирана и депресирана със съпътстващите симптоми - запек, колит, болки в кръста, гърба и врата, нарушена обмяна на веществата и оросяване на крайниците. И с наднормено тегло - 79 килограма, при височина 160 см.
Всичко това вече е в миналото. Чудотворната промяна тя дължи на заслужилия треньор по борба и българския гуру в здравословното отслабване Иван Гарабитов и неговия екип. В края на март Анета пристига в България и остава за 10 дни в център Гарабитов в Пловдив. Подлага се на пълната програма - изчистване на организма от токсини с палмовия сироп на Гарабитов, специални масажи с матрично-ритъмна терапия за нормализиране на организма на клетъчно ниво, упражнения.
Смъква килограмите с 20 без йо-йо ефект – и сега поддържа 59 кг. Ето какво дословно пише инж. Анета Попска за Иван Гарабитов:
До преди осем месеца аз бях само обикновен зрител на постиженията на мои познати и не си представях дори, че ще започна някога да бягам. Още с първите Ви думи в телефонния ни разговор усетих енергията на любовта, с която обгръщате всички и всичко около себе си, също и онова спокойствие, което ми гарантира сигурността.
И така... повярвах в историята на Васил Тосев, който от човек с наднормено тегло и минимални шансове за живот се превръща в инструктор по йога. Повярвах и в историята на Андрей Стефанов, едно момче, което е спортувало само за здраве и след шест месеца под ваше ръководство става ултрамаратонец, надминава световни светила и се класира на второ място още при първото си участие. Повярвах в историите и на всички останали хора, на които сте помогнал. Дойдох при Вас, доверих Ви се и днес имам моята история, която бих искала да споделя с всички онези, които искат да променят себе си и неуморно търсят, но не знаят откъде да започнат. И ако в момента четат тези редове, искам да ги уверя, че вече са само на крачка от успеха си и че вече пишат своята история.
Благодаря Ви г-н Гарабитов за светлината, с която разпръснахте мрака ми и за силата на вярата, с която ми помогнахте да прозря и повярвам в себе си! Благодаря на целият екип на Център Гарабитов и по-специално на Васил Тосев, който ме вдъхнови с примера си и продължава да ме вдъхновява с постоянството си!

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694