Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Център Гарабитов внедри използването на Канген вода в офиса си в София

Посетителите и клиентите на Център Гарабитов в София могат да се докоснат до лековитата Канген вода. Обурудван с технологията Канген, която пречиства и снабдява водата с така нужните за организма вещества.
Kangen вода® е богата на антиоксиданти и има силно детоксикиращо действие. Тя много добре хидратира, алкализира и пречиства организма от свободни радикали, токсини и отровни вещества. В съчетание с нашите програми и процедури, както и свойството на водата постигаме още по-добри резултати.
В алкална среда тялото ни се пречиства и се стартира процес на „самолечение“. Хората, които пият Kangen вода®, след няколко дни чувстват прилив на енергия, защото кръвта се пречиства и в нея започва да тече голямо количество кислород, необходимо за всички клетки и което спомага за в пъти по-бързо възстановяване на тялото ни и организма.
Също така, рН на тялото се променя от киселинно към алкално. Научно е доказано, че раковите клетки не могат да се размножават в алкална среда! Пиенето на Kangen вода в продължение на три месеца пречиства дебелото черво. Постепенно изчезват болки в ставите, екземи, псориазис, проблеми с кръвното налягане, алергии, и т.н.
Канген водата се произвежда от специален апарат, който първо филтрира чешмяната вода, след което я йонизира чрез процеса на електролиза, който разделя водата на алкална и киселинна. Йонизаторът за Kangen вода променя чешмяната вода в алкална, питейна вода, почистена от хлор, тежки метали, олово, ръжда и други примеси. Апаратурата вече е инсталирана и се ползва успешно в Център Гарабитов.
В нея се запазват всички полезни минерали, от които има човешкото тяло нужда.

Още за Канген може да научите на www.kangenvoda.bg

Адрес София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Адрес Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694