Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Феномен: Мъж свали 82 кг с ядене и опроверга лекарите, че ще умре след 2 дни

Димчо преди                                                                      Димчо след  

„След 2 дни няма да те има на този свят“. Тази страшна диагноза чува на 10 декември 2016 г. Димчо Тодоров след преглед в пловдивска болница. В друга болница при молбата му да седне, тъй като не може да стои прав, лекарката му казва, че столът не е за него, а за медицинската сестра. Тогава 50-годишният мъж от Първомай, който тежи 276 кг при височина 170 см и има бъбречни проблеми решава да се довери на алтернативни методи.

И със стъпка, сядане, стъпка, сядане на 13 декември 2016 г. прекрачва вратата на център „Гарабитов“. Да, със сядане, защото, за да стигне от входа на "Гранд хотел Пловдив"/бивш Новотел/ до център Гарабитов, разположен точно на 30 метра във фоайето на хотела му трябва половин час и сядане на стол, който дъщеря му носи. „Картината беше страшна, Димчо беше ужасно подут, като налят, лицето му беше сиво-синкаво“, спомня си посрещналият го Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, който от години е признат за българския гуру в здравословното отслабване.

Иван успява да обнадежди Димчо, да му вдъхне воля за живот и да го амбицира да се бори за физическото си оцеляване и пълна промяна. Изготвя индивидуална програма за 276-килограмовия мъж, която съдържа напитката „Дар от Гарабитов“, съчетана с швейцарски натурален палмов сироп, специални леки физически и дихателни упражнения.

И чудото се случва – след 4 месеца Димчо не само, че не е напуснал този свят, но вече тежи 194 кг и се движи без да се налага да посяда на стол, носен от дъщеря му.

Отслабнал е цели 82 кг без операции, без диети, като похапва салати, ориз, картофи, супи, само е намалил малко месото. Първомаецът е истински феномен – отслабва за 4 месеца 82 кг като си хапва редовно. Дължи го на уникалната методика за здравословно отслабване на Гарабитов. Сега е жизнен, радва се съпругата на Димчо и припомня, че преди заспивал, както си седял на стола, дори да му говориш. Сега цял ден е буден, дори може да играе карти без да заспи, радва се тя.

„Ти си олимпийски шампион в отслабването, няма такъв случай в света - да ядеш и да стопиш 82 кг. До есента трябва още толкова да намалиш“, вдъхновява го Гарабитов.

И го съветва: „По-добре изяж една пържола от домашно животно, отколкото супа от фабрично отгледано пиле. Не стой сред пушачи, макар, че ти не пушиш, страдаш от дима на другите. Ти вдишваш цигарения дим, който задържа процеса на отслабване и пречи на изчистването на организма от отровите, който правим с двата сиропа – палмовия и „Дар от Гарабитов“, пояснява Иван. Сиропите разграждат мастните плаки, правят по-еластични кръвоносните съдове, възстановят обмяната на веществата и перисталтиката на червата. Освен че страда от наднормено тегло, Димчо е и диабетик. Методиката на Гарабитов му помага да смъкне и кръвната захар – от 8 до 4.7 единици.

Стрес отключва здравословния проблем при Димчо през 2010 г. и го превръща в един от най-дебелите българи. За 15 дни в болницата от 130 кг става 170 и след това продължава да качва килограми. Сега, с методиката на Гарабитов, феноменално ги смъква.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694