Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Имунитет от природата

Опасният коронавирус ни напомни, че най-добрата защита срещу него и други вируси, грипни състояния и настинки, е силната имунна система. Мнозина от нас смятат, че имунитетът е просто даденост. Но това далеч не е така. Онези, които често са засегнати от вирусни инфекции и настинки, следва да се замислят сериозно, защото това е ясен знак, че естествените предпазители на организма им не работят както трябва и следва да ги подпомогнат.

Ясно е, че ако имунитетът ни е слаб, всеки вирус може да ни атакува и да нанесе редица щети, тъй като природната ни защита на практика не функционира. Фармацевтиката от години разработва разнообразни продукти, с които да подсилим имунитета си, особено през студените зимни месеци. Но има и напълно естествени, доказани във времето начини да поддържаме имунната си система в състояние, което да й позволява да отблъсква вирусите от тялото ни.

Известният лечител и специалист по здравословно отслабване Иван Гарабитов дава изпитана рецепта за подсилване на имунитета: сироп от мед, лимон, джинджифил, чесън и ябълков оцет. Всички продукти са достъпни и са природни. А в тази съвкупност дават изключителен резултат. И ако погледнем качествата на всяка от съставките на сиропа, който ни препоръчва Иван Гарабитов, ще се убедим, че трябва да го приготвим веднага.

МЕДЪТ е средство за подсилване на организма, познато от векове. Освен че спира развитието на бактериите и ги унищожава, той дава тонус и жизнена енергия. Същевременно медът е мощен антиоксидант, който има ползотворно влияние върху различни болестни състояния. В различна концентрация и заедно с други продукти, се препоръчва за нерви и сърдечно-съдови заболявания. Помага и при проблеми с кожата, изгаряния и особено при болести на дихателните пътища.

ЛИМОНЪТ също е известен със своите качества да подпомага имунната система. Той е сред плодовете с най-високо съдържание на така нужния за имунитета Витамин С и подпомага тялото да абсорбира желязо. Цитрусовият плод е силно алкален. Алкализацията е нужна, за да бъде балансирана киселинността в организма ни. Освен това лимонът е познат и със своето антисептично действие. Смята се, че е отлично средство да прочистим бактериите от устната кухина.

ДЖИНДЖИФИЛЪТ е друг природен продукт, познат като средство за предпазване от вируси и настинки. Растението е богато на различни витамини, сред които А, В и С. Богат е и на калций, цинк и йод. Поради тези свои качества е смятан за природен антибиотик. Друго качество на джинджифила е, че има противовъзпалително действие. Интересното е, че първото му свойство, открито от древната медицина е в качеството му на афродизиак.

ЧЕСЪНЪТ също има немалко полезни за организма ни качества. Съдържа стотици биологично активни вещества, като най-ценната част от него е луковицата. Чесънът е силен антиоксидант. Това го прави важна съставка при битката с вирусите и настинките. Друга причина за положителното въздействие на растението е наличието на серни и сулфитни съединения.

ЯБЪЛКОВИЯТ ОЦЕТ е още един от имуностимулантите, чиито качества са познати отдавна. Това също е силен антиоксидант и добро средство за премахване на токсините в тялото, като така се намаляват процесите на преждевременно стареене на клетките. А натрупването на токсини е причина както за спадането на имунитета, така и за редица други здравословни проблеми.

Имайки предвид качествата на тези съставки поотделно, в премерено съчетание, те могат да се превърнат в наистина мощно оръжие, което да позволи на организма ни да се бори успешно с вирусите. Още повече ако бъдат съчетани с чудодейния кленово-палмов сироп „Мадал бал”, чиито качества са известни на хора по целия свят.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694