Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Как Албена Пехливанова отслабна с 85 кг.

Novina_84-picture.jpg162 – 85 = 77. Просто аритметично уравнение, което променя обаче животът на една българка. Точно 162 кг тежи преди година Албена Пехливанова, сега кантарът показва 77 кг. 39-годишната жена успява да намали повече от наполовина теглото си – олеква 85 килограма, все едно, че изхвърля едно човешко тяло от фигурата си.
„Не се предавайте и не се отчайвайте, има спасение от килограмите”, отправя апел към всички пълни хора Албена. „Има решение на този огромен проблем и той е в методиката „Гарабитов”. Лично изпитах ефекта, пробвайте и вие - няма да бъдете разочаровани, само трябва да сте сериозни и стриктни”, подчертава 39-годишната жена. Тя разказва историята си, за да послужи за пример, да даде надежда, да амбицира отчаялите се от борбата с килограмите хора.
Албена е от Златоград, но живее заедно със съпруга и детето си в Пловдив. От 17 години работи като помощник-възпитател в детска градина за деца с увреден слух. Преди да роди е тежала 63 кг при височина 156 см. „Започнах да трупам килограми постепенно в годините, като през последните 10 качих отчайващо много. Правих различни изследвания – установиха нарушена обмяна на веществата”, споделя Албена. Според нея обаче всичко идва от нервите – при стресови ситуации е „туширала” напрежението с повече храна – шоколадчета и сладки неща.
„За да отслабна купувах масово рекламирани хапчета, от които пълнеех дори по време на приема им, прилагах какви ли не диети. Понякога свалях до 10 кг, но бързо ги качвах обратно. В един момент ми стана все едно, отчаях се напълно. Вършех си работата, но с големи усилия, от килограмите започнах да се задушавам, вечер не можех да спя поради тази причина”, разказва Албена. В края на миналия януари тя случайно гледа сутрешния блок на бТВ. В студиото гостува заслужилият треньор по борба Иван Гарабитов, на когото медиите отдавна връчиха титлата „треньор по отслабване”. По бтв пловдивчанинът, възпитал не един и двама шампиони по борба, представи своите нови „рекордьори” – 4-ма мъже смъкнали по над 50 кг от теглото си. /Предаване на бТВ с Иван Гарабитов може да видите тук:
http://www.btv.bg/story/152544-Ivan_Garabitov_razkri_taynata_na_zdravoslovnoto_otslabvane.html/
Разказът им силно впечетлява Албена и тя записва час в център „Гарабитов”. Поради ред причини успява чак на 7 октомври да започне програмата. „Положението беше плачевно, нямах никаква надежда, но Иван Гарабитов и целият му екип ми вдъхнаха кураж, те са невероятно добри и позитивни хора, общуването с тях буквално ме зареди. Те ми помогнаха да постигна вътрешно равновесие, хармония със самата себе си, за да се преборя с килограмите”, споделя жената. 14 дни тя се храни само с швейцарския дървесен палмово-кленов сироп „Мадал Бал”, играе йога в залата на центъра и прави процедури матрично-ритъмна терапия.
„Не съм чувствала глад, макар, че бях само на сиропа”, подчертава Албена. „Мадал Бал” съдържа всички минерали и витамини, той е течна храна, която засища организма, дава му енергия, а в същото време изхвърля токсините. /Повече за „Мадал Бал” вижте на www.figura.bg/. След 14 дни само на сироп направих 14 дни захранване. В този около месец период свалих първите 20 кг.
В център „Гарабитов” се запознах с Васко Тосев, който е инструктор по йога там, и е първият намалил наполовина теглото си чрез методиката Гарабитов. Той ми помогна да променя начина и режима си на хранене. Премахнах вечерята от менюто, наблягам повече на плодовете и зеленчуците, един ден в седмицата разтоварвам от ядене. 3-4 месеца след първия курс в център „Гарабитов” продължих да отслабвам вкъщи, но с по-бавни темпове. Общо олекнах с около 35 кг. На снимката, направена преди отслабването съм всъщност с тези 35 кг по-малко, когато бях 162 кг не исках да се снимам.
През февруари тази година направих още един 14-дневен курс в център „Гарабитов” – Пловдив, след който олекнах с още 15 кг. През лятото и октомври приложих 10-дневна програма. И така с упоритост и подкрепа от екипа на Гарабитов свалих 85 кг за 1 година. Повиших двигателната си активност. Преди само от вкъщи в колата, от колата на работа и обратно. Сега мога да ходя и 10 км, не ме болят коленете и кръста. Чувствам се отлично, жизнена, лека и пълна с енергия.
Много хора не можаха да ме познаят след „пълната промяна” с методиката „Гарабитов”- визуално изглеждам коренно различно. Близките ми много се радват и гордеят с мен”, казва Албена.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694