Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Как да подсилим организма за зимата

Novina_86-picture.jpgВсяка домакиня прави поне два пъти в годината основно почистване на къщата - през пролетта и есента. Ако така се грижихме и за тялото си, със сигурност щяхме да сме по-млади и по-здрави. Есен е и лекарите вече започнаха предупреждения за това какви вируси ще ни атакуват тази зима и какви превантивни мерки да вземем. Най-лесно и ефикасно е да изчистим организма си от всички натрупани токсини.
Свободната от отрови клетка без проблем отклонява пътя на болестите към нея. През човешкото тяло ежедневно преминават различни отрови - нитрати и химикали от храните, медикаментите и ваксините, токсини от въздуха и водата, отпадни вещества от телесния метаболизъм, както и от все по-химическата околна среда, в която живеем.
Ето защо процесът на пълното очистване на организма от натрупаните в него токсини (детоксикация) е от първостепенно значение за нашето здраве. Както и за нашата по-младежка визия, защото освобождаването на клетките от отровите неминуемо води до тяхното обновяване и до подмладяване на тъканите. Една от успешните програми за детоксикация в света е "Усещане за подмладяване" с швейцарския натурален дървесен сироп "Мадал Бал".
Приема се по специална методика, осигуряваща почивка от обичайните храни и постепенно изчистване на организма от наслоените вредни вещества - токсини, шлаки, мазнини. Въздейства за детоксикация, сваляне на излишните килограми и нормализиране на теглото, повишаване на тонуса и енергичността, по-дълбок и пълноценен сън, изчистване на кожата, засилване здравината и блясъка на косата, видимо нарастване на жизнеността, подобряване на храносмилането и водно-електролитния баланс, на концентрацията на мисълта.
Изчиствайки тялото от вредните отрови, "Мадал Бал" подсилва имунната система. Така организмът устоява твърдо на настинки и грипни атаки, задължителни през всеки зимен сезон. "Мадал Бал" води началото си от оригинална натурална диета, създадена преди повече от 30 години от хавайския природолечител Стенли Броугс. Тя е изследвана, допълвана и усъвършенствана от швейцарския специалист д-р Кайлаш Андреас Байер от швейцарската компания PURIS AG.
След многобройни клинични опити той установява изключителните здравословни свойства на дървесните сокове, съдържащи се в азиатските палми и в канадския клен "птиче око", от които е произведен сиропът. При прилагането на "Мадал Бал" върху пациенти доброволци изследователите наблюдават трайно телесно изчистване, премахване на старите и болни клетки, както и на токсините, ускорена генерация на млади клетки, забавяне процесите на стареене, многократно повишена жизненост.
Впечатлени от доказания ефект на виталност и от видимите козметични подобрения, учените наричат тази програма "Усещане за подмладяване".

Адрес София

офис София, ул. Самоков 28Г

НОВО Работно време:
Пон-Съб: 09:30 - 18:30 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Адрес Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 18:00 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694

Адрес Новотел Пловдив

офис Пловдив-Гранд хотел (бивш Новотел)

Работно време:
Временно затворен за посетители!

office@garabitov.com

+359 899 866 871