Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Как отслабнаха 4000 българи

Novina_89-picture.jpgКакви ли не прехвалени чуждоземски хапчета пият нуждаещите се от вталяване. Без да се замислят, че това е "химия", която не знаят какви последствия ще има за организма. Други пък се подлагат на драстични диети, за които медицината е доказала, че вредят на здравето. Но българите се доверяват, защото въпросните средства за намаляване на килограмите са дело на чужденци, а нашенецът най-тачи "чуждото". И рядко оценява постиженията на собствената си нация.
А самите чужденци идват да търсят спасение от наднорменото тегло в България. Не кой да е, а бившият турски министър на земеделието и горите,65-годишният г-н Илкер Тунджай (ILKER TUNGAY), който 20 години е бил депутат в турския парламент, пристигна през февруари в Пловдив, за да стопи килограми. Същото направиха и американци, гърци, турци и други чужденци. Защото пловдивчанин създаде уникална методика за здравословно отслабване, без диети, медикаменти и хирургически операции. Иван Гарабитов, който от 50 години се занимава с йога и е заслужил треньор по борба, прилага програма за отслабване, единствената в света, при която няма т.нар. „йо-йо” ефект - възвръщане на старите килограми след известно време. Само при тази методика кожата не увисва, което нормално се получава при намаляването на голямо количество телесна маса. Така не се налагат допълнителни пластични корекции. Затова с право може да се твърди, че "Методиката Гарабитов" е българският патент в здравословното отслабване и няма аналог в целия свят.
В момента програмата за отслабване се прилага в София и в Пловдив в центровете на Духовна и здравна академия "Гарабитов". Методиката се основава на 4 елемента.
Първо, пиене на натуралния дървесен сироп Madal Bal (МАДАЛ БАЛ). Произведеният в Швейцария сок обединява 5 вида висококачествени палмови сиропи от югоизточна Азия и сироп от канадски клен "птиче око", с които многократно се ускоряват изчистващите процеси в организма. Уникалният природен сироп Madal Bal ес богато и балансирано минерално съдържание. Отслабването се дължи най-вече на топенето на мастни клетки, в които са складирани повечето токсини. В това се е уверила и световната попзвезда Бионсе, която поддържа фигура с палмово-кленовия сироп. В САЩ, диетата с елексира вече много хора са преименували в "диетата на Бионсе".
Вторият елемент на методиката „Гарабитов” е процедури с апарата за матрично-ритъмна терапия "Матрикс". Уредът е създаден от екип от световни учени, начело с немеца д-р мед. Улрих Рандол, за възстановяване на органите на клетъчно ниво. „Матрикс” възбужда собствената ритмика на организма и това възстановява способността на свързващата тъкан да функционира правилно.
Третият елемент от методиката „Гарабитов” е прилагане на специални йога техники, от които най-важното е как да се диша правилно, защото дори само това помага за смъкване на 5 кг на месец. Четвъртият елемент са апликатори за ходилата, които активират и възстановяват вътрешните органи на човешкото тяло.
Най-популярната българска телевизия бТВ не веднъж излъчи в сутрешния си блок "Тази сутрин" на живо разговори с Иван Гарабитов и неговите световни рекордьори по здравословно отслабване (предаване на бТВ с Иван Гарабитов).
Най-фрапантният пример е Васил Тосев. През 2001 г. благодарение на Иван Гарабитов Васко за три месеца смъква наполовина теглото си - от 105 става 58 кг, и най-важното - спасява се от планувана операция за поставяне на байпас на сърцето. 10 години след това Тосев продължава да поддържа 58 кг и в момента е един от учителите по йога в Здравна академия "Гарабитов" (в Пловдив) - най-модерната зала в страната за практики на последователите на източната философия. С право медиите кръстиха заслужилия треньор по борба Иван Гарабитов "треньор по отслабване".

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694