Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

От 104 кг до 54 кг по метода на Гарабитов

Галина Павлова е на 25 години и само преди 7-8 месеца успява да свали 50 килограма от теглото си чрез индивидуална програма изготвена в Център Гарабитов – здравословно пречистване на организма с различни видове растителни продукти, лимон и лют червен пипер в комбинация със специална система от упражнения и матрично-ритъмна терапия.

Галина, как допуснахте свръхтегло на толкова млада възраст?
Преживях доста стресови ситуации около 2006 г. Тогава бях около 62-65 кг, но не изглеждах по начина, по който сега на тези килограми – сякаш съм доста по-пълна. Първата година, след като завърших гимназия, не ме приеха в Архитектурния, а в Лесотехническия университет. Записах се там, но се отказах още първия семестър, не исках да уча това. Имах доста проблеми със семейството си, те не бяха съгласни да се отказвам от образованието си. Оставаше ми малко време да се подготвя отново за кандидатстване в архитектурния университет. Явно от нерви започнах да пълнея. Качвала съм по 3-4-5 кг наведнъж. Пробвала съм различни диети, но отслабвах минимално и след като се върнех към стария си начин на хранене, пак възстановявах теглото си, даже и повече. Дори не се и мерех, но виждах как изглеждам. На следващата година ме приеха в УАСГ, новинаги е имало неща, които са ми влияели и ми „помагаха“ да продължа да пълнея. Изпитвах комплекси и начинът ми на живот се промени драстично – почти не излизах от вкъщи и се утешавах с ядене, най-вече вечер. Не ядях много, но поемах предимно хамбургери, сладки неща и чипсове. Най-лошото на това да си дебел е, че се затваряш в себе си, спираш да общуваш.

Как и кога започнахте да отслабвате?
Бях около 104 кг, в момента съм 55, реално свалих 50 кг. Най-драстично свалих първите 40 кг за 6 месеца, следващите 10 кг – през последната половин година. Започнах терапията на г-н Гарабитов през юни миналата година. Сега съм на върха на щастието от това, което съм постигнала, още повече че изглеждам много добре.

Как разбрахте за Център Гарабитов?
Още през 2010 г. баба ми беше гледала предаване с него по телевизията. Беше записала името му и ме накара да го открия в интернет, за да отида при него. Аз обаче не исках да я послушам. След нея и майка ми много настоя да взема мерки за теглото си. И така миналата година отидох в здравния център на Гарабитов. В началото бях малко скептична за успеха от терапията, но когато започнах да свалям килограми, мнението ми се промени.
Сега как се храните – на диета ли сте?
Първите 6 месеца диетата беше строга, не съм си позволявала нищо извън режима. Сутрин пиех прясно изцеден сок, може и плод до обяд. Самият обяд обикновено беше от месо и салата, зимата карах на постни супи, следобед пак си хапвах плод, а вечер предимно кисело мляко или салата, и то преди 19,30 ч. Сега си позволявам понякога нещо сладко или сладолед. Хляб и тестени изделия не съм яла изобщо, откакто е започнала програмата. Всяка сутрин правя няколко упражнения, показа ми ги г-н Гарабитов. Те много ми помогнаха за стягането на кожата след отслабването. Ходя и на танци.

Не ви ли беше трудно да издържите на този режим?
Упорита съм, но всичко е до настройване и до воля. Преди съм пробвала доста неща, но се отказвах. И сега сладкото ме изкушава, но се настройвам, че е по-добре да не го ям днес, да го оставя за утре например. Така на следващия ден забравям за него. Трябва да запазя продължително време теглото си, защото клетките имат памет. Не се чувствам гладна и не смятам да променям режима си на хранене занапред.

Повече за Мадал Бал научете - ТУК

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694