Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Пострадал при катастрофа се възстанови с Матрично-Ритъмна Терапия

Преди няколко месеца за Валери Стоилов вървяха тъжни репортажи по тeлевизиите и призиви за помощ. Момчето претърпява индицент с камион и е инвалидизиран. Никой не вярва, че ще се възстанови, тъй като обичайните терапии не дават резултат. Но тогава му се обажда Антон Гарабитов и го кани Център Гарабитов - Духовна Здравна Академия (София, бул. България 102, Бизнес Център БЕЛИСИМО).
Няколко месеца по-късно Валери разказа как се е възстановил "по чудо" - с Матрично-ритъмната терапия, която днес беше представена в здравния център на Гарабитов в София. „Живот без ритъм не съществува” е казал гениалният Алберт Айнщайн. Дори човек да не се движи, здравите клетки са в непрекъснато движение, трептейки със своя специфична, ритмична динамика с честота между 8-12 Hz. Това непрестанно трептене е необходимо за отвеждането на клетъчните отпадъци и снабдяването на клетките с нови хранителни вещества и кислород. Тази закономерност е и в основата на Матрично-ритъмната терапия, изобретена от немския хирург д-р Улрих Рандол в университета Ерланген.
Ако микроритмиката и свързаната с нея микроциркулация на клетките бъде нарушена, процесите в тях и обграждащата ги матрица не протичат правилно и не могат да бъдат заредени с енергия и кислород. (Междуклетъчната матрица е тази течност, която обгръща и снабдява клетките с хранителни вещества и транспортира отпадъчните продукти.)
В следствие се образуват задръствания и се повишава киселинността, което е честа причина за развитието на възпаления и остатъчни контракции и съответно - на осезаеми болки. Матрично-ритъмната терапия извършва вибрационна стимулация с механично-магнитен резонатор, което помага за регулиране на ритмичните процеси в организма, кара течността около клетките и самите клетки да трептят в синхрон, синхронизира ритмиката, а оттам – помага на функциите на клетките и биохимичните и биофизични процеси.
Няма човек, независимо млад или стар, който поне веднъж в живота си да не е изпитал болка в ставите, костите, мускулите, схващания на врата, на мускулатурата, проблеми в гърба. Особено при смяна на сезоните, при застудяване, както е в момента. „Започва да ме върти коляното, времето ще се промени” – прогнозират с точността на барометър по-възрастните хора. И започват да гълтат с шепи лекарства, за да спрат болката. А болката може да изчезне без приемането на химия, без да тровим организма си. В това се убедиха днес лично българските журналисти, част от които се подложиха на терапията.
Матрично – ритъмната терапия възстановява нормалното състояние на мускулатурата и така решава проблемите на опорно-двигателния апарат. Използва се при счупвания, болезнени артрози на големите стави (тазобедрена, коленна, раменни стави), наранявания на мускулите и сухожилията, втвърдявания и схващания на мускулатурата, проблеми във врата и гърба, при трудно заздравяващи рани, гангрени, болезнени лимфатични състояния, постоперативни отоци на крайниците, хронично главоболие, мигрена, заболявания на щитовидната жлеза, диабет и др. Това е техника с дългосрочно оздравително действие при лечение на остри травми и при хронични заболявания на опорно-двигателния апарат.
Редица болести и травми се повлияват трудно чрез конвенционалните методи на медицината. Матрично-ритъмната терапия дава отличен лечебен ефект при “неизлечимите” болки в гърба, кръста, тила, както при редица други болки, от които страдат масово хората у нас и по света.
Матрично-ритъмната терапия се използва като доказан метод в десетки страни, а изобретението официално е признато и сертифицирано от ЕС като медицинска техника. В много европейски държави лечението е внедрено в лечебните заведения и се поема от здравните каси и фондове. У нас с тази терапия се работи единствено в двата центъра на Гарабитов – в София и в Пловдив.
Терапията е изключително ефективна при детоксикация на организма и в борбата с килограмите. В комбинация с антицелулитен гел "Фигура", се топят по 5 см. от обиколката.

ВСИЧКО ЗА МАТРИЧНО-РИТЪМНАТА ТЕРАПИЯ
Свали презентация за MaRhyThe

Адрес София

офис София, ул. Самоков 28Г

НОВО Работно време:
Пон-Съб: 09:30 - 18:30 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Адрес Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 18:00 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694

Адрес Новотел Пловдив

офис Пловдив-Гранд хотел (бивш Новотел)

Работно време:
Временно затворен за посетители!

office@garabitov.com

+359 899 866 871