Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Принцесата на Саксония отслабва с българска терапия

Въпреки, че знам много СПА центрове по света, връщам се в България, заради профилактиката при Гарабитов, признава Теофана фон Саксен

„Идвам в България специално за сверяването на часовника на моето здраве, да направя профилактика и да намаля теглото си. На възраст над 60 е нужно да се грижим особено добре за себе си“, признава пред медиите Теофана фон Саксен. Принцесата на Саксония, която е дъщеря на финансиста Петър Аладжов, директор на Българската търговска банка и върховен комисар на стопанството по време на Втората световна война, вече седмица е в родината си и смъква всеки ден по 1 килограм.
„Този резултат не е изумителен, това е напълно нормално при методиката за здравословно отслабване без медикаменти и диети на Иван Гарабитов“, категорична е европейската аристократка. И споделя, че начинът и на живот - честите покани за приеми и постоянното пътуване, неизменно водят до повишаване на килограмите. Затова тя веднъж годишно се грижи за себе си като прави програмата на българския гуру в здравословното отслабване - пие швейцарския натурален концентрат, повече известен като сиропа на Гарабитов, прави упражнения. Храната отпада – в сиропа се съдържа всичко, което е необходимо на тялото, той замества яденето и пречиства организма. „Пия сиропа и си върша работата, без да се чувствам отпаднала и лишена от сила, както се случва при диетите. Напротив – изпълнена съм с енергия“, споделя Теофана.
„Има много хранителни режими за отслабване“, допълва тя. „Но трябва да оценяваме човешкия фактор, който е незаменим – обаянието и аурата на Иван Гарабитов. Преди 10 години се запознах с този невероятно позитивен и сърцат човек, чрез мой познат, който бе значително отслабнал, подмладен и изключително жизнен, благодарение на програмата на Гарабитов. Иван има дарбата да омагьосва хората, да привлече тяхното внимание и да ги убеди, че те трябва да се грижат за себе си и, че неговата терапия е ефективна. И резултатите не закъсняват. Много е важна личността на лечителя. Личността Иван Гарабитов е внушителна, неговата дъщеря Соня със своя заразяващ позитивизъм също помага нещата да се случват. Предпочитам тях, въпреки, че познавам СПА центрове по целия свят, но се връщам в България именно заради тези двама хора и заради особено успешната терапия на Гарабитов, която е идеалната профилактика и защита на здравето“.
Теофана смята, че е лесно да се прави програмата, дори не е задължително да си в център „Гарабитов“ в София или Пловдив. В момента принцесата е в имота си във Велико Търново. Според нея „важно е не само това, че кантарът показва по-ниски стойности, а общото подобряване на моето здраве, заради изхвърлянето на токсичните вещества от организма“.
Всъщност аристократката е признателна на Иван Гарабитов не само заради създадения от него уникален метод за отслабване, а и заради матрично-ритъмната терапия. Именно Гарабитов използва в България немския апарат, който въвежда в нормален ритъм болните клетки. Именно Гарабитов среща принцесата с немския изследовател и доктор по медицина д-р Улрих Рандол, създателя на МаРиТе. „Преди месеци, докато бях в Германия, изведнъж получих много остра болка на плешката на гърба. Бях при най-добрите лекари, въздействаха с инжекции и физиотерапия, но не можаха да премахнат нито с химически, нито с физически средства тази силна болка. Тогава приложих матрично–ритъмна терапия и болката моментално спря“, впечатлена е от резултата принцесата на Саксония.
Още по-силно респектирана е благородничката от ефекта на BIOROSE - българската висша козметика от био розово масло и био розова вода. „На нея дължа гладката и без бръчки кожа на лицето си. Кремовете и серумите са разработени за център „Гарабитов“ в „Българска роза“ – Карлово“, уточнява Теофана фон Саксен.

Коя е Теофана фон Саксен
Теофана фон Саксен не е Пепеляшка, която за една нощ става принцеса. Българката, в чиито вени тече руска и гръцка кръв, е родена сред аристократи, дъщеря е на финансиста Петър Аладжов, директор на Българската търговска банка и върховен комисар на стопанството по време на Втората световна война. Той е икономист, ползващ се с изключителен авторитет в Европа, единствения човек с ранг министър от царското правителство, който Народният съд не осъжда на смърт. След завземането на властта от комунистите семейството е изселено от дома си на пъпа на София в село Церово. Петър Аладжов успява да напусне България и благодарение на намесата на папата и бъдещият германски канцлер Лудвиг Ерхард българските власти пускат фамилията му да го последва. Аладжови се установяват в Германия, животът на Теофана Петрова се преобръща – от изгнание в България, тя стaва принцеса на Саксония след брака си с благородника Херман фон Саксен. След смъртта на принца тя запазва името си Фон Саксен и си остава майка на нацията, като в Саксония продължава да изпълнява обществените си задължения, патрон е на сърдечния център в Берлин и създава първата българска църква в Мюнхен. През 2002 г. тя сключва в България втория си брак с граф Ханс Херман фон Катте, потомствен аристократ от Германия. Заедно с втория си съпруг, който е строителен инженер, се занимават с управление на сгради. В България бизнесът на принцесата е в строителството, като гради на собствени терени, какъвто е случаят с кооперация в центъра на Велико Търново.
От 25 години тя докарва тонове дарения от Германия за България, които лично осигурява. Принцеса фон Саксен е известна с огромната благотворителност, която прави за десетки болници, детски и старчески домове, църкви. Заедно с баща си дари 50 000 германски марки за изграждане на паметник на Стефан Стамболов във Велико Търново и ценна монетна колекция за Археологическия музей в старата ни столица. Двамата даряват на Националния исторически музей печатите на Васил Левски. Музеи в цялата страна съхраняват ценни предмети от нашата история, предоставени от сънародничката ни.
Независимо, че във всекидневието си говори на няколко европейски езика, но рядко на български, го поддържа перфектно. И винаги подчертава: „Ние, българите, сме акъллии”. Преди 2 години, за да популяризира България, отпечата фотографията с нашата база на Антарктида и трибагреника на картички и ги изпрати на своите бизнес партньори за Нова година.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694