Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Родопчанка с увреждане живее втори живот

Novina_36-picture_1.jpgНА СНИМКАТА: Иван Гарабитов с Милена, която има амбицията до лятото да си върне тънката снага и да хвърли патерицата

„Живея втори живот“, с разплакани очи споделя за медиите Милена Меркова от гр. Чепеларе, технически организатор в общинската организация за инвалиди. 47-годишната жена също като бившия турски министър на земеделието и горите Илкер Тунджай, разделя жизнения си път на две – преди и след срещата си с Иван Гарабитов. „Сълзите ми са от радост, че най-накрая дългогодишната болка спря. Искам не само България, но целият свят да научи, че център „Гарабитов“ е нещо уникално и тук хора с увреждания получават изцеление. Медиите трябва да информират именно за такива професионалисти, които съпреживяват болката на човека и влагат цялото си сърце, за да помогнат.“
Милена по рождение е с луксация на тазобедрените стави, след няколко операции и най-вече след като ражда първото си дете, започва да се предвижва с патерица и е с доказана двустранна коксартроза. Състоянието и се влошава, когато преди 10 години натрупва над 50 кг след тежка ракова операция. За ръста си от 176 см килограмите и идват в много повече – 132.
„Дойдох в център „Гарабитов“ с една чанта хапчета, не можех да легна и да стана от леглото без чужда помощ, вечер се задушавах и не веднъж съм спала седнала, ръцете ми се схващаха, имах високо кръвно, непрекъснато ме боляха гърбът, ставите, ръцете, краката, главата, бях развалина“, описва състоянието си от години родопчанката. „Още след първата процедура с немската матрично-ритъмна терапия /МаРиТе/ за космонавти почувствах облекчение и след 3-ия сеанс сякаш някой отне постоянната болка с магическа пръчка“, щастлива е Милена.
Тя вече не пие хапчета, защото просто нищо не я боли, изкачва 3 етажа без да се умори, а преди на всеки 5-6 стъпала е спирала, за да си поеме дъх. Благодарение на масажите с МаРиТе, на изчистващия организма от токсини сироп на Гарабитов, на специалните леки физически упражнения, на ползването на апликатори за ходилата, Милена за 5 дни сваля 7 кг. Видимо изглежда разхубавена и пълна с енергия. Както нейният приятел, от преди години, когото не могла да познае след като в център „Гарабитов“ смъква почти наполовина теглото си. Той, както и случаите, разказани в медиите, я убеждават да поеме по пътя на пълната промяна.
„Искам да благодаря на тези хора, те са богове за мен, искам да благодаря особено за присърцатото отношение на Иван Гарабитов. Който има проблеми с опорно-двигателния апарат, който има килограми в повече, както и хората с увреждания, ги съветвам да се обърнат към този център. Тук е точното място, тук са точните специалисти. Нека има повече доволни хора като мен“, пожелава Милена, която се е амбицирала до лятото да си върне тънката снага и да хвърли патерицата.

Адрес София

офис София, ул. Самоков 28Г

НОВО Работно време:
Пон-Съб: 09:30 - 18:30 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Адрес Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 18:00 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694

Адрес Новотел Пловдив

офис Пловдив-Гранд хотел (бивш Новотел)

Работно време:
Временно затворен за посетители!

office@garabitov.com

+359 899 866 871