Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Специални благодарности от Анета Попска, която надмина себе си

Novina_38-picture_1.jpgСпециални благодарности от Анета Попска, която с подкрепата и помощта на Иван Гарабитов надмина себе си!
Ето и нейната изповед:

БЛАГОДАРЯ г-н ГАРАБИТОВ!
Благодаря Ви с цялото си сърце и душа и незнам дали думите ще имат силата да изразят признателността ми към Вас за всичко онова , което направихте за мен , за топлината и обичта с които ме обгърнахте в опита ми да променя и надмина себе си. Наистина това, което се случи приближава границите на нереалното...
До преди осем месеца аз носех със себе си около 20кг в повече и куп черни мисли, а днес – сила на духа и физическо здраве!
До преди осем месеца аз бях само обикновен зрител на постиженията на мои пизнати и не си представях дори, че ще започна някога да бягам. А когато направих това и реших да взема участие в първия си Маратон всички мои близки и приятели разтревожени се опитваха да ме откажат.
Днес държа в ръце вече вторият си медал за успешно финиширане на маратонската дължина от 42,2 км, този път на Автентичния Маратон, който се определя като маратона с най–голяма трудност на трасето, при това без никакви травми и с много по–добро време. И всичко това е действителост, благодарение на Вас и чудесния екип с който работите.
Не мога да не си спомням с вълнение първият ни телефонен разговор, в който смесвах постоянно обръщението от „Вие” на „ти” и обратно, следствие на трепетното чувство което изпитва човек, който след дълго търсене и мъчително лутане най-сетне открива водещата светлина. Още с първите Ви думи усетих енергията на любовта, с която обгръщате всички и всичко около себе си, също и онова спокойствие, което ми гарантира сигурността.
И така... повярвах в историята на Васил Тосев, който от човек с наднормено тегло и минимални шансове за живот се превръща в инструктор по Йога. Повярвах и в историята на Андрей Стефанов, едно момче, което е спортувало само за здраве и след шест – седем месеца става ултрамаратонец, надминава световни светила и се класира на второ място още при първото си участие. Повярвах в историите и на всички останали хора, на които сте помогнал.
Дойдох при Вас, доверих Ви се и днес имам моята история, която бих искала да споделя с всички онези, които искат да променят себе си и неуморно търсят, но не знаят откъде да започнат. И ако в момента четат тези редове, искам да ги уверя че вече са само на крачка от успеха си и че вече пишат своята история.
Благодаря Ви г-н Гарабитов за светлината, с която разпръснахте мрака ми и за силата на вярата, с която ми помогнахте да прозря и повярвам в себе си!
Благодаря на целият екип на Център Гарабитов и по–специално на Васил Тосев, който ме вдъхнови с примера си и продължава да ме вдъхновява с постоянството си!
Не е лесно, но както Вие казвате: „Когато човек започне да гледа навътре към себе си и да открива необятното, това му дава нови сили и така може да продължи до безкрай...” .
А това че „Няма непостижими неща, достатъчно е само да пожелаеш силно и да повярваш...” е вече мое твърдо убеждение.
Прегръщам Ви сърдечно и Ви желая здраве, мир и любов !

С голяма признателност и уважение!
Анета Попска

 

Адрес София

офис София, ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Пет: 10:00 - 16:00 часа
Събота: 10:00 - 16:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Адрес Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 18:00 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694

Адрес Новотел Пловдив

офис Пловдив-Гранд хотел (бивш Новотел)

Работно време:
Временно затворен за посетители!

office@garabitov.com

+359 899 866 871