Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Защо дебелеем и как да отслабнем (ВИДЕО)

Наднорменото тегло и повечето болести са на стресова основа. Това твърди Иван Гарабитов, заслужил треньор по борба, който освен световни шампиони в спорта, създаде и рекордьори вздравословното отслабване. Над 50 000 българи и чужденци са приложили успешно неговата уникална методика за отслабване, която съчетава палмов сироп Мадал Бал, Матрично-ритъмна терапия, специално разработен комплекс от упражнения, лечебен масаж на стъпалата съчетан с натурални масла и води.
"Когато лекуваме тялото, трябва първо да помогнем на душата. Когато един човек мисли винаги негативно той трудно би оздравял“, смята Гарабитов. Много важно е и да не прекаляваме с храната, да не преяждаме. Но най-вече да повярваме на себе си, че можем да се преборим с наднормените килограми и влошеното здраве. Иван Гарабитов казва: "Аз имам желание да помогна, но и човекът отсреща трябва да има желание да си самопомогне – тогава резултатът е налице".
Точно това е постигнала Галя Павлова. Преди една година тя е тежала 103 кг, а сега е 55 кг."Най лошото на това да си дебел е, че изпитваш комплекси, затваряш се в себе си и нямаш почти никакво общуване с други хора. Кагото ходех по магазините да си пазарувам, нищо не ми ставаше, а в момента е точно обратното. Имам много повече приятели, много повече желая да се забавлавам, много по-щастлива съм в момента" - споделя Галя.
Галя отива в център Гарабитов по настояване на своите баба и майка. Тя започва стриктно да спазва начертаната програма – 10 дни е само на изчистващия организма от токсини сироп Мадал Бал, прилалга матрично-ритъмна терапия, ползване на апликатори за ходилата и лесен комплекс от упражнения, разработен специално от Иван Гарабитов.
 

Приготвянето на коктейла отнeма само 5 минути. В литър и половина преварена или дестилирана вода се добавят 10 с.л свеж лимонов сок, 10 с.л сироп Мадал Бал и 5 щипки лют червен пипер. Пие се на малки глътки през целия ден. "В момнета, в който започнах да пия сироп Мадал Бал, той ми беше напълно дастатъчен да си задоволявам нуждата от храна за деня. Никога не съм изпитвала глад." – споделя Галя.
Матрично-ритъмната терапия възстановява хармонията и баланса в тялото само с няколко процедури. Вибрацията прониква в дълбочина и въздейства на всички вътрешни органи. Премахва целулита, намалява обиколките и килограмите. От една процедура се губят между 200 и 400 грама. Тази терапия подобрява еластичността на кожата.
И по-важното – няма йо-йо ефект – обратно връщане на килограмите. "Съветът ми към хората, които в момента са в положението, в което бях аз преди една година, е че за начало трябва да повярват в себе си и след това, ако опитат, със сигурност ще успеят".

 

Адрес София

офис София, ул. Самоков 28Г

НОВО Работно време:
Пон-Съб: 09:30 - 18:30 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Адрес Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 18:00 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694

Адрес Новотел Пловдив

офис Пловдив-Гранд хотел (бивш Новотел)

Работно време:
Временно затворен за посетители!

office@garabitov.com

+359 899 866 871