Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Защо Мадал Бал?

Основният компонент на програмата Усещане за подмладяване е изцяло натуралната подмладяваща напитка Madal Bal. Тя изпълнява много важна функция при вътрешното пречистване и обновяване на организма.

• Изчистване на тялото от токсини
• Сваляне на излишните килограми
• Източник на витамини и минерали
• Укрепва имунната система
• Подмладява клетките
• По-дълбок и пълноценен сън
• Повишава блясъка на косата
• Подобряване на храносмилането
• Естествен източник на енергия
• Спомага при лечение на простуда и грип
• Ободряване и повишена енергичност
• Красива и млада кожа


Madal Bal е 100% натурален продукт, който се предпочита от хора по цял свят.

Програмата Усещане за подмладяване е лесна и приятна. Организмът наистина има златна възможност да „почисти своята къща“. Всеки път, когато огладнеете, просто изпийте следващата чаша от подмладяващата напитка. Слагайте повече натурален дървесен сироп, ако е необходимо. Основното предизвикателство на програмата е умствено. Тъй като сме свикнали да ядем всеки път, когато се почувстваме гладни, решението ни макар и за няколко дни да не приемаме каквато и да било обикновена храна, може би изглежда малко застрашаващо. Храненето е станало навик, който, изглежда, не е така лесно да се преодолее дори временно.

Повечето от нас ядат, когато са отегчени, поради това е много важно да избегнем отегчението, докато провеждаме програмата. Поддържайте тялото активно и ума винаги ангажиран, за да избегнете хитрите му игри, когато се появи свободно време и нямате нищо за вършене. В такъв момент си намерете нови хобита, поставяйте си нови цели, изучете нови полета.

Може би най-голямата трудност е да сте с други хора, когато те се хранят. Храненето е социална активност и изглежда антисоциално, ако не се храним, когато другите около нас го правят. Това ни кара да се чувстваме неудобно. Решението на този проблем е много просто – да не поемаме каквито и да е било ангажименти за обяд или вечеря по време на програмата.

Ако се налага да готвите за други хора, пийте от подмладяващата напитка, преди да започнете, за да не бъдете изкушени да опитате „малко“. Не стойте да гледате как се хранят другите, просто намерете нещо, с което да се занимавате през това време. Бихте могли да отидете на разходка, да решавате кръстословица, да гледате филм, да организирате утрешния си ден, да се обадите на приятел и още много други неща. Вие ще забележите, че пропускайки обичайното време за хранене, пред вас се открива допълнително свободно време, което бихте могли да използвате за нещата, които винаги сте искали да направите, но никога не ви е оставало време. Сега е благоприятният момент, използвайте го пълноценно. Никога не се концентрирайте върху това какво пропускате, спомнете си защо правите програмата – защото искате да изглеждате и да се чувствате по-добре – по-млади, по-жизнени, по-енергични; защото искате да вземете най-доброто от живота и да се почувствате изпълнени с енергия отново. Усмихнете се ведро на скептицизма и опасенията на своите приятели и познати. Те ще бъдат първите, които ще оценят положителните промени във вас, след като завършите Усещане за подмладяване.

Някои хора се безпокоят от перспективата да прекарат 10 дни без обикновена храна, въпреки че такива страхове са неуместни. Усещане за подмладяване е здравна програма, а не гладуване. Гладуването е пълно въздържане от каквато и да било храна. Подмладяващата напитка обаче е течна храна – питателна и енергизираща.

По време на програмата е много важно тялото да не се затормозява с обикновените храни, тъй като това пречи на изчистващия процес и намалява неговата ефективност.

Опитът показва, че периодичното въздържане от храна е изключително благоприятно за целия организъм. То е добра инвестиция за по-добро здраве и за удължаване на естествената продължителност на живота.

Приемането на обикновени храни черпи големи количества от енергията на тялото. Отсъствието им от нашето меню, макар и за кратко, позволява тялото да даде приоритет на процесите на изчистване и те да протичат много по-успешно.

Тялото има своя вътрешна интелигентност. Когато спрем постъпленията на протеини, в организма стартира процес, наречен автолиза (саморазграждане). По време на автолизата протеините, необходими на организма, се извличат от старите и болни клетки. Тези клетки се разграждат и се използват ефективно за нуждите на организма. Така се благоприятства образуването на нови клетки и тялото бързо започва да се обновява. Автолизата почиства и обновява организма изцяло, като запазва непокътнати неговите жизненоважни тъкани и органи. Белите дробове, черният дроб, бъбреците и кожата се самоизчистват, осигурявайки бързо изхвърляне на натрупаните метаболитни отпадъци. Храносмилателните органи получават една напълно заслужена почивка. Биохимичният и минералният баланс на тъканите се нормализира, уравновесяват се химизмът и хормоналната секреция на жлезите. Стимулират се положително всички жизнени процеси, физиологични, нервни и умствени функции.

Център Гарабитов не може да гарантира постигането на конкретни резултати при отслабване - те варират за всеки отделен човек. Промяната зависи от точното прилагане на програмата, индивидуалните особености на организма и допълнителни фактори като стрес, сън, прием на медикаменти, вредни навици и др.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694