Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Да се подготвим за лятото

Пролетта вече раззелени клоните на дърветата и поляните станаха шарени от цъфналите цветя. Разбира се, това ни подтиква все по-често да поглеждаме към календара и да пресмятаме оставащото време до жадувания летен отпуск. Започваме да вадим от гардеробите по-леките си дрехи и тук настроението започва да се разваля, защото килограмите през студените месеци са се покачили. Гледаме снимките на фотомоделите, които представят модните за годината облекла и още повече започва да ни става криво. Всеки иска да се сдобие с фигура, която напоследък е модерно да се нарича „бийч боди“ /плажно тяло/.

Какво да предприемем, за да пооправим фигурата си през оставащите броени седмици до морето?

Да се движим

Това е първото, което може да ни хрумне, за да понамалим теглото си. И то действително върши работа не само по отношение на килограмите, а и за цялостната ни форма. Ако здравето ни има сериозни врагове, то със сигурност един от тях е липсата на движение. За съжаление, в днешно време този проблем е масов, заради мощното нахлуване на технологиите в живота ни.

Какво можем да направим? На първо място, когато е възможно, да се откажем от придвижването с автомобила си. Също така можем да започнем с кратки разходки. Независимо колко е натоварен графика ни, винаги можем да намерим 15-20 минути вечер, за да походим пеша.

Да спортуваме

Едва ли е нужно да повтаряме за сетен път колко добре се отразяват умерените занимания със спорт на здравето ни. Безспорно, ако спортуваме редовно, няма да позволим на килограмите да се покачват твърде много. Също така ще укрепим значително имунната и сърдечно-съдовата си системи.

Дали не е дошъл моментът да се абонираме в някой фитнес салон или да започнем да тренираме някакъв спорт? Заниманията с народни, модерни или спортни танци също са добра идея. Хем приятно, хем полезно.

Да тренираме и мислите си

Ако правим нещо без вътрешна убеденост, е напълно възможно да се провалим. Иван Гарабитов неведнъж говори за силата на правилното мислене и възможностите, което то открива пред нас. И това е така. Мисълта ни е енергия. Тя е мотивиращият фактор, който може да ни даде допълнителни сили за начинанието, независимо какво е то.

Нека опитаме с нещо много просто. Да започваме деня си като си повтаряме, че имаме сили и ще успеем, че заслужаваме да постигнем целта си. А вечер преди лягане да изброяваме наум всички малки победи, които сме направили през изминалия ден. Много скоро ще усетим позитивна промяна, която дори не сме подозирали.

Да се храним правилно

Разбира се, стигаме до едно от най-важните неща – храненето. Вече сме писали за ползата от „цветната“ трапеза. Най-голямата грешка, която можем да допуснем, е да започнем да гладуваме, за да постигнем по-бързо „бийч боди“ ефекта. Но добрите хранителни навици понякога се изграждат не така бързо, затова можем да си помогнем с няколко прости трика.

Например, да заменим бирата с плодов сок. Да направим график на храненията си и да започнем да обръщаме повече внимание на плодовете и зеленчуците. Да ограничим до минимум приема на мазни храни и да се откажем напълно от целия „джънк фууд“, който хрупаме.

Разбира се, това далеч не е всичко, но е едно добро начало. А ако искате да постигнете наистина впечатляващи резултати, се обърнете към доказани специалисти, които знаят как да ви помогнат. Запишете час за индивидуална консултация в Център Гарабитов и резултатите ще дойдат по-бързо, отколкото очаквате.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694