Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Отслабване

В самото начало – през 1980 г., програмата Усещане за подмладяване е разработена като естествено средство за ефикасно пречистване на организма и отслабване.

За всеки, който наистина иска да нормализира своето тегло, Усещане за подмладяване е дългоочакваният подарък: една лесна за изпълнение, доказала своята ефективност, безвредна, приятна и преди всичко естествена програма.

 

ПРЕДИМСТВА

По време на програмата Усещане за подмладяване тялото намира естествения си баланс, като се освобождава от излишното тегло. Отслабването се дължи най-вече на топенето на мастни клетки, в които са складирани повечето токсини. Здравата тъкан не се засяга.

Друго предимство на програмата е, че загубата на тегло обикновено се запазва. Повечето диети, които обещават драстично отслабване (например 4 кг за 2 дни), разчитат на освобождаването на определено количество вода, което бързо след това се възстановява. Теглото, загубено с програмата Усещане за подмладяване, е най-вече за сметка на мазнините и старите и болни клетки.

 

РЕЗУЛТАТИ

Тестовете показват, че 70% от хората, приложили програмата, са отслабнали мeжду 5 и 10 кг. за 10 дни, а останалите 30% са отслабнали между 3 и 5 кг.

Предлагаме ви да видите впечатляващите резултати на нашите клиенти.

 

ПРЕЧИСТВАНЕ

Пречистването на организма с програмата „Усещане за подмладяване“ е от ключово значение за нейния успех.

Пречистването е процес на изхвърляне на отпадъчните продукти извън клетките и тъканите и транспортирането им извън тялото. По-добро пречистване – по-добри резултати.

Когато организмът ви се изчиства от токсините, е напълно нормално да чувствате лек дискомфорт – главоболие, моменти на замайване, умора. Възможно е при наличие на повече токсини, върху езика ви да се образува жълто-кафяво покритие. Можете да го отстраните с четкане на езика с четка за зъби или да изчакате да изчезне от само себе си, което в повечето случаи се случва до 4-я ден от програмата. Тези „симптоми“ означават, че „Усещане за подмладяване“ действа. За това не се отказвайте!

 

СИРОПЪТ „МАДАЛ БАЛ“ (MADAL BAL)

Основно оръжие в борбата с килограмите в нашата програма е изцяло натуралния дървесен сироп Мадал Бал. Той съдържа 5 висококачествени палмови сиропи от Югоизточна Азия.

Мадал Бал не само сваля излишните килограми, но е източник на витамини и също така укрепва имунната ви система. Подмладяващата напитка ще подобри храносмилането ви, ще ви зареди с енергия и ще ви накара да се почувствате прекрасно в кожата си. Красиви и уверени с Мадал Бал - готови ли сте за предизвикателството на живота си?

Посетете нашия електронен магазин още сега, за да разгледате пълната гама от продукти, които предлагаме.

Заяви безплатна консултация

Попълнете данните във формата и ще се свържем с вас, за да проведем 15-минутна консултация по телефона или на място в наш офис.

Център Гарабитов не може да гарантира постигането на конкретни резултати при отслабване - те варират за всеки отделен човек. Промяната зависи от точното прилагане на програмата, индивидуалните особености на организма и допълнителни фактори като стрес, сън, прием на медикаменти, вредни навици и др.

Адрес София

офис София, ул. Самоков 28Г

НОВО Работно време:
Пон-Съб: 09:30 - 18:30 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Адрес Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 18:00 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694

Адрес Новотел Пловдив

офис Пловдив-Гранд хотел (бивш Новотел)

Работно време:
Временно затворен за посетители!

office@garabitov.com

+359 899 866 871