Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Пречистване

За успеха на Усещане за подмладяване истинското изчистване е от най-голямо значение. Пречистването е процес на изхвърляне на отпадъчните продукти извън клетките и тъканите и транспортирането им извън тялото. По-добро пречистване – по-добри резултати. Ако отпадъчните продукти не са изцяло отстранени по време на програмата, остатъците от тях се връщат обратно и продължават цикъла на автоинтоксикация (самонатравяне)
 
За да изхвърли токсините, тялото използва всички възможни средства. Типичните симптоми, свързани с изхвърлянето на токсини, са: лош дъх, изриване на кожата, потъмняване на урината, потене, налепи по езика и катарално отделяне на слуз. Ако са налице някои от посочените симптоми, можем да бъдем сигурни, че Усещане за подмладяване действа с пълна сила.
 
Някои симптоми на пречистването
 
Естествено е човек да изпита известен дискомфорт по време на програмата Усещане за подмладяване, тъй като преди да бъдат отстранени, токсините и отпадъчните продукти излизат от своите депа и влизат в кръвта, която циркулира в цялото тяло. Това изхвърляне на токсини и отпадни продукти може да причини:
 
  • главоболие
  • моменти на замайване
  • незначителна слабост
  • умора
 
Приемете тези симптоми за положителни – това означава, че Усещане за подмладяване действа. Постоянствайте! Критичното време обичайно е около четвъртия ден. Половината от задачата е изпълнена – отделянето на токсините в кръвта, но най-важното тепърва предстои – отделянето им извън тялото. Бъдете готови да си вземете допълнителна почивка, ако е необходимо. Тези симптоми са временни, обикновено траят ден или два. След като се изхвърлят напълно отпадъчните продукти, тялото възстановява изцяло своята естествена сила и енергичност.
Някои временни проблеми, като например дразнения на кожата, могат за кратко да се влошат в ранните етапи на програмата. Не се безпокойте, кожата като отделителен орган играе много важна роля в пречистването. Веднъж щом токсините напуснат тялото, естественият баланс на елементите се възстановява и тя става по-чиста и нежна откогато и да било.
Степента на изчистващия процес може да се установи чрез наблюдаване на цвета на езика. Първоначално езикът е розов, след това се появява покритие, което отначало е бяло, а при наличието на голямо количество отделени токсини – жълто-кафяво. То се задържа до третия или четвъртия ден, след което бавно започва да изчезва. Можем (и е препоръчително) да го отстраним чрез четкане на езика с четка за зъби или чрез стъргане с лъжица. След Усещане за подмладяване езикът възвръща своя естествен розов цвят. При повечето хора това ще отнеме десет дни, докато при други може да отнеме и по-дълго време. Ако покритието на езика остане до края на програмата, препоръчително е тя да се повтори след един месец. Тогава, тъй като вече сте се подложили на основно пречистване, покритието би трябвало да изчезне по-бързо.

Център Гарабитов не може да гарантира постигането на конкретни резултати при отслабване - те варират за всеки отделен човек. Промяната зависи от точното прилагане на програмата, индивидуалните особености на организма и допълнителни фактори като стрес, сън, прием на медикаменти, вредни навици и др.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694