Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Токсините – Замърсителят, който ни пречи да живеем

Нека за момент си представим, че някъде на света имаме свое любимо място. Място, където обичаме да ходим от време на време, защото е красиво, зарежда ни с енергия и ни дава сили да продължим напред с по-добро настроение. А сега нека си представим, че любимото ни място за релакс и естетическа наслада е замърсено. Може би в началото малко, след това повече и повече. Докато накрая от приятно място за отдих на сетивата, се превърне в нещо отблъскващо, пълно с боклуци и неприятни миризми. Едва ли бихме искали повече да бъдем там, нали?

Токсините

А сега нека си представим нашия организъм като фабрика, която трябва да извършва много и разнообразни дейности. Всяко отделение в тази фабрика има свое място и свои точно определени функции. Но когато сме немарливи към дадено отделение, то започва да се затруднява. Функционалността му спада значително и не успява да подаде достатъчно количество продукция към другите отделения. А ако това лошо отношение се отнася и до други отделения, създаваме предпоставка не след дълго да се затрудни целият производствен процес и да се случи авария.

Съвременният начин на живот е забързан и често правим компромиси с тялото си. Ядем некачествена храна, замърсяваме се с излишни мазнини, протеини, стимуланти, лекарства, добавки и какво ли още не. Организмът ни не успява да преработи и изхвърли от себе си много от тези замърсители. И постепенно, някак неусетно, в тялото ни започват да се трупат токсини, които вредят на клетките ни. Така те не успяват да се обновяват достатъчно бързо и се окисляват. А това води до затруднения във функционирането на отделни органи, след което започват да ни връхлитат здравословни проблеми. Трупаме излишни килограми, започва да спада ефективността на имунната ни система и задръстеното с нечистотии наше тяло се превръща в източник на болести. А и емоционалното ни състояние се променя така, че започваме да се чувстваме зле, да сме потиснати и депресирани, уморяваме се по-бързо и някак не успяваме да се концентрираме.

Пречистването

Има различни методики за пречистване на организма, които могат да се открият в интернет пространството. Много от тях са свързани с различни диети. Но е важно да се знае, че детоксикацията на организма започва преди всичко с осъзнатото желание за промяна. Защото, за да се обнови тялото ни и да заработи по нов начин, е необходимо да се измени изцяло начина ни на живот. И най-вече на хранене. Изобщо, да се подчиним на нова философия, която да ни помогне да пречистим тялото си и то да заработи отново така, че да е инструмента, който ни позволява да живеем пълноценно.

Разбира се, храненето е от решаващо значение. Да се премине към т.нар. полезни храни и да се избягват храни, които могат да нанесат вреди, е правилно и нужно. Но същевременно не бива да лишаваме организма си от жизненоважни съставки. Важни са и редовните занимания със спорт и движението.

Заслужилият треньор по борба и авторитетен специалист в областта на здравословния начин на живот и отслабването Иван Гарабитов има разработена методика за прочистване на организма. Тя се състои от различни компоненти – здравословно хранене и отслабване, пречистваща програма за подмладяване на клетките, спорт, занимания по медитация и йога и др. В програмите на Иван Гарабитов неизменно присъства и едно могъщо оръжие – натуралният швейцарски кленово-палмов сироп Мадал бал, чиито невероятни качества вече са известни в целия свят. Съвкупността от методи, които Иван Гарабитов прилага, вече дадоха впечатляващи резултати и много хора върнаха живота си обратно.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694