Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Квантовата медицина

Поглед към бъдещето

През последните години за квантовата медицина и новите възможности, които се появяват пред човека, се заговори усилено. Разбира се, веднага се появиха немалко скептици, според които това не може да бъде истинска медицинска наука. Някои дори я определят като шарлатанство. В крайна сметка сме свикнали твърде много с т.нар. традиционна /или академична/ медицина. Но същевременно, именно съвременните все по-големи възможности на науката доказват, че връзката между енергийното поле на човека, природата и космоса, е напълно реална. Известно е също, че всяка наша клетка вибрира в определен ритъм. И ако този ритъм бъде нарушен в даден орган, скоро работата му започва да се затруднява. А резултатите от изследвания в авторитетни медицински центрове по света свидетелстват, че квантовата медицина може да бъде от сериозна полза при над 200 заболявания. И неслучайно мнозина я определят като медицината на бъдещето.

Какво е квантова медицина?

Думата „квант“ /quantum/ произлиза от латинския език и в буквален превод означава „колко“. Учени и медицински специалисти я използавт още от средата на ХIX в., за да обозначат необходимо количество от нещо. Употребяват я видни учени, като Херман фон Хелмхолц и Юлиус фон Майер. По-късно терминът се използва и от германския учен Макс Планк, приеман за „баща“ на квантовата механика.

Но какво представлява самата квантова медицина? Дали става дума за биополе или просто за нов тип физиотерапии? „Нито едното, нито другото“ – казва руският учен А. Каликинская. Тя определя, че всъщност това са „няколко нови направления в медицината, основани на напълно материални процеси, протичащи в човешкия организъм.“ За какво става дума? Вече е напълно доказано, че всеки организъм има своя собствена уникална честота от слаби електромагнитни излъчвания. В този смисъл квантовата медицина работи върху едно ново разбиране за взаимодействието на човека с природата и дори космоса.

Каква е разликата от познатата ни медицина?

Човекът не съществува сам по себе си. Нашият организъм е индивидуален, но зависи от редица фактори, които му влияят в една или друга насока. Така, както даден орган от нашето тяло не съществува изолирано от останалите, а е в постоянен контакт с тях. И ако функциите на този орган бъдат нарушени, това се отразява и върху други органи. Да не говорим за това, че органите на всеки човек се различават. Затова в квантовата медицина човекът е разглеждан като сложна система, която си взаимодейства с останалите с помощта на електромагнитни вълни и определени честоти.

Именно тук е разликата с академичната медицина, която най-често се концентрира върху болния орган. При квантовата медицина лечението се базира върху идеята да се излекува човекът в неговата цялост.

Квантовата медицина се занимава активно и с емоциите и психиката. Отново благодарение на съвременните научни достижения стана ясно, че мислите не просто преминават през главите ни, а имат напълно реалната възможност да се отразяват върху нашето физическо състояние. Т.е. нашето въображение, мисли и емоции са неизменна част от сигналите, които подаваме към Вселената.

Заслужилият треньор и изтъкнат лечител Иван Гарабитов неведнъж споделя, че в основата на успешната му система стоят атлантската вибротерапия, медитацията и квантовата медицина. Неслучайно Иван Гарабитов често говори за това колко е важно, ако желаем промяна, да се концентрираме не само върху физическата страна, а и върху умението да мислим позитивно. А резултатите от работата на създателя на Център Гарабитов са известни не само у нас, а и по света. Хората, които са изпитали върху себе си ползата от съчетанието между положителното мислене, храненето, взаимодействието с природата и изобщо начина на живот, вече са десетки хиляди.

Адрес София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Адрес Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694