Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Отслабването – митове и заблуди

Навярно сте били свидетели на не един и два случая, в които хора се подлагат на изтощителни диети или буквално гладуват, за да коригират килограмите си. Или такива, които преди всяко хранене започват да пресмятат със сложни таблици калориите, които съдържа даденият продукт и избягват всячески въглехидратите и мазнинините. Разбира се, има и такива, които се доверяват на рекламите за хапчета за отслабване, защото са убедени, че в днешно време за всяка болка има таблетка. Но в голяма част от случаите се оказва, че гладуването, сложните пресмятания на калории и хапчетата не носят желания ефект. Или дават само временен резултат, след което настъпва т.нар. „Йо-йо“ ефект, т.е. килограмите се връщат отново, като е възможно да станат дори повече от преди.

Постоянно гладуване

Разбира се, че умереното хранене е изключително важно, за да отслабнем. Затова често мнозина пропускат храненията, като така се надяват да стопят излишните килограми. Само че това невинаги може да донесе успех. Защото е значително по-важно да имаме предвид какво ядем. Можем да се храним по-малко, но ако всекидневно поглъщаме некачествена храна, която трупа в тялото ни токсини, то ще продължава да бъде замърсено и ще му е трудно да направи промяната. Качествената храна, съобразена със сезона, е много по-добрия вариант да коригираме теглото си.

А и не бива да забравяме, че диетите не могат да се прилагат постоянно.

Пиенето на вода

Разбира се, поддържането на организма добре хидратиран, е от огромно значение. Но често се допуска огромната грешка да се пие вода по време на хранене. Това не само че няма да намали теглото, но може неусетно да доведе и до други проблеми. Прочутият лечител Иван Гарабитов неведнъж е говорил за това, че приемът на вода трябва да става поне 45 минути преди или след хранене.

Хапчетата за отслабване

Възможно е част от това, което се предлага да има известен ефект. Но в повечето случаи той  е временен. Ако не се движим достатъчно, не правим физически упражнения и не се храним подходящо, килограмите ще продължават да се връщат при нас.

Въглехидратите

Битува упорит мит, че ако се спрат въглехдратите, ще отслабнем със сигурност. В това особено силно вярват привържениците на кето диетите. Всъщност, за да функционира нормално, тялото ни се нуждае от всякакви съставки, включително и от въглехидратите. Разбира се, трябва да бъдем внимателни при консумацията им. Добре е да имаме предвид, че въглехидратите не са само в сладкишите. В зърнените храни има прости въглехидрати и те са полезни за организма.

Ако сме предразположени към напълняване не можем да отслабнем

Има хора, които са по-лесно податливи към качването на излишни килограми. Но това далеч не означава, че теглото не може да се коригира. Означава само, че трябва да се положат повече усилия за поддържането на добра форма. Няма невъзможни неща, особено ако човек има твърдата убеденост, че иска да успее. Дългогодишната практика на българския „гуру“ в здравословното отслабване Иван Гарабитов доказва, че премахването на излишните килограми е възможно дори и при хора с твърде голямо тегло.

Системата, създадена от Иван Гарабитов, е напълно безопасна и дори укрепва физическото и психическо здраве. Не се използва химия или изтощителни диети. Едно от главните оръжия в борбата с килограмите е напълно натуралният швейцарски кленово-палмов сироп Мадал бал, който е доказал своята ефективност. Но основата на тази успешна система е положителната промяна на отношението ни към себе си и света.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694