Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Странно, по-странно, най-странно... диети

Какво ли не е в състояние да измисли човек, устремен към така мечтаната красива фигура! Понякога го осеняват ценни идеи, а понякога го връхлитат, меко казано, особени хрумвания. Ако се разровим, можем да открием вероятно хиляди лични истории или рецепти как да намалим теглото си. В края на годината събрахме някои от най-причудливите диети, измислени по широкия свят, които едва ли бихте приложили върху себе си. Или поне се надяваме да е така.

Телбод в ухото

Какво може да ни отдалечи от желанието за хранене? Може би ако ни заболи? Този не особено дружелюбен метод се състои в това да ви сложат в ухото приспособление, подобно на телбод, което се активира от налягането при дъвчене. Твърди се, че това е приложено за първи път в Китай, а после и в САЩ. Не се знае колцина са отслабнали с помощта на този телбод, но пък се знае, че има случаи на възпаления на ушите.

Хората с наднормено тегло често са готови да изпробват какво ли не. Но да се подложиш на такова изтезание май не е най-добрата идея.

Диетични очила

Синьото е любим цвят на много хора. В края на краищата, това е цветът на морето и небето. Но се смята, че когато става дума за хранене, синият цвят прогонва апетита ни. Вдъхновени от това, в Япония са създали специални „диетични“ очила. Всъщност, става дума за очила със сини лещи, през които всичко се вижда в син цвят. Включително яденето. Възможно е и да има ефект от това, кой знае...

„Бебешка“ диета

Вероятно няма майка, която поне да не е опитвала какво има в бурканчето с бебешка храна. А сега си представете, че за да отслабнете, се наложи да ядете дни или седмици наред само и единствено същите тези бебешки пюрета. В тази диета няма ограничения какви да бъдат пюретата. Единственото условие е да са бебешки.

Дали някой фитнес инструктор с изваяно тяло би ял това?

Без аромати

Същността на този метод е, че ако не вдъхваме аромата на вкусната храна, ще ядем по-малко. Затова трябвало да запушваме носа си преди да седнем на масата. Възможно е да има нещо вярно в това. Друг е въпросът дали ако се храним навън, хората в ресторанта ще разберат, че щипката на носа ни е инструмент, който ни помага да топим излишните килограми.

Вярно е, че отслабването изисква воля, но чак пък да не усещаме аромата на това, което ядем?...

„Ледена“ диета

Известно е, че поемането на повече течности убива апетита. Но някой се е сетил да обогати това познание, като препоръча на желаещите да намалят теглото си да консумират по килограм лед на ден. При това бучките лед не бива да се дъвчат, а трябва да бъдат оставени да се разтопят в устата. Привържениците на този метод са на мнение, че топенето на леда ще спомогне за топенето и на калориите.

Може и да действа. Но сега прочетете това отново – трябва да се топи в устата по килограм лед на ден... Какво ли става с гърлото след такава диета?

Четейки всички причудливи и понякога мъчителни начини за вталяване, няма как да не сме истински доволни, че има човек, като Иван Гарабитов. И най-вече неговата невероятна, щадяща и трайна система за здравословно отслабване, която наистина работи и дава отлични резултати вече години наред. А най-ценното е, че подходът към всеки човек е индивидуален. Така, както самите ние сме уникални на света.

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694