Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Духът на коледа

Почти целия месец декември обикновено минава под знака на подготовката ни за коледните празници. В края на календарната година някак се настройваме за изживяване, което се различава от останалите. Обмисляме какви подаръци ще дадем на хората, които обичаме и дълго подготвяме менюто за празничната трапеза. Обикаляме трескаво магазините, за да изберем най-доброто.

А колко често, залисани в празничната олелия, забравяме, че Коледа не е просто една софра, на която да седнем с близките си. Почерпката можем да направим по всяко време. Коледа е време за размисъл. Моментът за равносметка на стореното през изминалите месеци и на плановете ни за следващите. А защо не и за по-дълъг период.

Често коледните празници са и време за вземане на важни решения за бъдещето. Всички знаем, че новите неща обикновено ги почваме „от понеделник“ или „от Нова година“. Ако повикаме на помощ позитивното мислене, Коледа може да се превърне и във време за вдъхновение. Време, в което да решим да извършим промяна в живота си – да живеем по-здравословно, да махнем излишните килограми, които пречат да се чувстваме добре и потискат самочувствието ни, да подсилим имунната си система... Тук вероятно мнозина ще поклатят глави и ще възразят: „Лесно е да се каже, но как да стане наистина?“

Един от най-ефективните начини да повярваме в нещо, е да видим примери на други хора, които са успели. Не свръхчовеци, а хора като нас, които са имали проблем и са го решили. Добре е и да знаеш, че има място, където могат да ти помогнат. В Център Гарабитов вече помогнахме на хиляди хора да заживеят по нов, по-пълноценен начин.

За да ви заредим с положителни емоции преди Коледа, решихме да съберем за вас някои от разказите на хората, победили скептицизма си.

През 2005 г. модният фотограф Алберт Барух получава страхова невроза и като следствие от лечението ѝ, отключва диабет. Когато попада в Център Гарабитов е в тежко психическо и физическо състояние. Само след месец спира инсулина, а скоро след това нормализира и теглото си и може отново да се върне към любимата си работа.

https://garabitov.com/index.php/novosti/modniqt-fotograf-Baruh-sprqh-insulina-i-svalih-17-kg-za-19-dni-s-blgarska-programa

Галина Павлова е на 25 години, когато решава да отиде при Иван Гарабитов. Вследствие на стрес тя достига до тегло от 104 кг. Само след няколко месеца младата жена вече тежи 55 кг и щастието се връща в живота ѝ.

https://garabitov.com/index.php/novosti/ot-104-kg-do-54-kg-po-metoda-na-garabitov

Историята на Десислава Тодорова от с. Рогош звучи като сценарий за холивудски филм. Когато е на 15 години ученичката от Националната търговска гимназия в Пловдив тежи над 122 кг. Мъчи я задушаваща кашлица, получава и припадъци. И започва ходенето по болници... Близки хора препоръчват Център Гарабитов и с майка ѝ вземат решение да се доверят на „българския гуру“ в здравословното отслабване. Само след 10 месеца Деси вече е с 61 кг. по-лека и не след дълго става шампион на България по гребане!

https://garabitov.com/index.php/novosti/desi-svali-61-kg-i-stana-shampion-po-grebane-na-blgariya

Световноизвестният музикант Иво Папазов-Ибряма започва да има проблеми с придвижването. Изпада в депресия, заради която дори отказва да свири на любимия си кларинет. Иван Гарабитов го посещава в дома му и му прилага Матрично-ритъмна терапия. След час и половина музикантът сам успява да изкачи стълбите до 3-я етаж! Оттам нататък специалистът се заема със задачата да върне живота обратно в ръцете на Иво Папазов. И успява!

„Гарабитов ме изправи на крака, върна ме към сцената и музиката“, споделя по-късно прочутият кларинетист.

https://garabitov.com/index.php/novosti/ivo-papazov-ibriama-garabitov-me-izpravi-na-kraka-varna-me-kam-scenata-i-muzikata

От 160 на 81 кг. Това е най-краткото описание на промяната, която претърпява Светослав Кръстев от Враца. Но то е крайно недостатъчно, защото младият мъж не само успява да промени теглото си, но и целия си начин на живот. От човек, който „не може да контролира живота си“, Светослав достига до фитнес инструктор, който помага на жени и деца с наднормено тегло.

https://garabitov.com/index.php/novosti/plnata-promyana-na-svetoslav-krstev-ot-160-do-82-kg

Това със сигурност са истории, които няма как да ни оставят равнодушни. Но има още много и много такива. Припомняме си ги точно в дните преди Коледа, за да си кажем още веднъж, че сме способни на много повече, отколкото мислим.

Казват, че по Коледа стават чудеса. Защо да не повярваме, че всеки от нас е способен на своето малко чудо! Още повече, че имаме шанса да сме сънародници на Иван Гарабитов. Човекът, който промени представите за здравословно отслабване и начин на живот!

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694